Nog even de teller laten lopen. Niet ok.

Je gemaakte uren naar boven afronden? Of juist naar beneden om gedoe te voorkomen? Dat kan anders!

Ik maakte me hier als freelance copywriter een tijd lang schuldig aan. Dit soort creatief boekhouden met uren. Kan ik maar beter eerlijk over zijn. Had ik 1,5 uur gemaakt, ronde ik dat af naar boven. Naar 2 uur, of soms zelfs naar 5 (hoe dat zit deel ik in deze episode). Maar ik deed het ook wel eens anders om. Omdat IK the extra mile wilde gaan, maar de klant er niet mee wilde ‘belasten’. Ingewikkeld. Gedoe. Risicovol. Niet ok. Niet zozeer voor de klant – ook natuurlijk – maar vooral voor mezelf. Klopte geen snars van. Om allerlei redenen die ik in deze aflevering uit de doeken doe.

Deel ik ook meteen de oplossing met je. Time for a change!


Je call boeken over een 1:1 samenwerking:

https://calendly.com/dignabrand


Napraten en inzichten delen? Vind ik heel erg leuk!

Instagram: www.instagram.com/digna.brand

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dignabrand/


Genoeg gehoord en benieuwd hoe we kunnen samenwerken? Check dan hier de pagina over het FREELANCE TO FREEDOM jaartraject. Of dompel je samen met andere freelancers en interimmers like yourself onder in DE HOTELLEVEN.


 
 

Verder luisteren over dit onderwerp

 
Previous
Previous

Mijn man Bas is te gast

Next
Next

Moet je niet gewoon tevreden zijn met waar je nu staat?